Φωτιά σε 6 οχήματα: Ήθελαν να κάψουν το ένα και επεκτάθηκε στα υπόλοιπα – Τι έδειξαν οι έρευνες

Φωτιά σε 6 οχήματα: Ήθελαν να κάψουν το ένα και επεκτάθηκε στα υπόλοιπα – Τι έδειξαν οι έρευνες

Επεκτάθηκε και στα υπόλοιπα πέντε από το έξι αυτοκίνητα, η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στην Επαρχία Αμμοχώστου.

Μιλώντας στο ThemaOnline, o εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου κ. Ανδρέας Κωνσταντίνου δήλωσε πως, τοποθετήθηκε εκρηκτικός μηχανισμός χαμηλής ισχύος, ο οποίος τοποθετήθηκε σε ένα από τα έξι αυτοκίνητα και επεκτάθηκε στα υπόλοιπα πέντε.

Θυμίζουμε ότι η ώρα 1:55 τα ξημερώματα στο χωριό Φρέναρος έξι οχήματα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε παρακείμενο οικόπεδο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη τους κάηκαν από πυρκαγιά.

Τριάντα λεπτά αργότερα, η ώρα 2:25 τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατάφεραν να κατασβήσουν την πυρκαγιά η οποία προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στα οχήματα.

Για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν δυο στελεχωμένα οχήματα από τον πυροσβεστικό σταθμό Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE