Αβέρωφ: ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ θεωρούν πως όσα περισσότερα προβλήματα συσσωρεύονται αυξάνεται και το κομματικό τους κέδρος

Αβέρωφ: ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ θεωρούν πως όσα περισσότερα προβλήματα συσσωρεύονται αυξάνεται και το κομματικό τους κέδρος

Δήλωση προέδρου του ΔΗΣΥ, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου για το διακύβευμα των εκλογών.

«ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ δεν κρύβουν τις προθέσεις τους να μετατρέψουν τις βουλευτικές εκλογές ως εφαλτήριο για τις Προεδρικές του 2023. Αγνοώντας τη ζημιά που κάνουν στον τόπο, φτάνει να ζημιώνουν τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Παράλληλα ο κόσμος που νιώθει θυμό ή και απογοήτευση, επιλέγει κάποια νέα κόμματα ή μικρούς κομματικούς σχηματισμούς. Θα ήθελα να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Οποιοσδήποτε συναγερμικός ψήφος φύγει ως ψήφος διαμαρτυρίας στα μικρά κόμματα, είναι έμμεση πριμοδότηση του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ στην προσπάθειά τους να βάλουν τους θεμελιούς για να επανέλθουν στη διακυβέρνηση, να εφαρμόσουν τις πολιτικές του 2008-13.

Θέλουν τα επόμενα δυο χρόνια να υπάρχει μια Βουλή-Βαβέλ που θα είναι τροχοπέδη σε οποιοδήποτε θετικό βήμα για τον τόπο μας. Γι’ αυτούς όσα περισσότερα προβλήματα συσσωρεύονται θεωρούν ότι αυξάνεται και το κομματικό τους κέδρος. Πρέπει να λύνουμε τα προβλήματα του κόσμου και για να μπορέσουμε να αντλήσουμε και τα 4,5 δις από την Ευρωπαϊκή Ένωση, χρειαζόμαστε έναν δυνατό Δημοκρατικό Συναγερμό και όχι μια Βουλή-Βαβέλ που θα βάζει τροχοπέδη στην ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου», σημειώνει ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE