Λαμία: Μάνα ξυλοκόπησε άγρια το 6χρονο παιδί της

Λαμία: Μάνα ξυλοκόπησε άγρια το 6χρονο παιδί της

To παιδί νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα - Συνελήφθη η μητέρα.

Σοκ προκαλεί, ο άγριος ξυλοδαρμός ενός 6χρονου αγοριού από την ίδια του την μητέρα, με αποτέλεσμα το παιδί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο τραυματισμένο.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε κοινότητα της Λαμίας.

Σύμφωνα με το LamiaReport, η συγκεκριμένη οικογένεια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχε εκδηλωθεί κάτι τόσο σοβαρό.

Το παιδί διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ κρίθηκε από τους γιατρούς η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα για καλύτερη παρακολούθηση, καθώς έφερε μώλωπες σε όλο το πρόσωπο και γενικά το κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδυνεύει, ενώ πολύ σύντομα θα πάρει εξιτήριο.

Συνελήφθη η μητέρα

Στο σπίτι της οικογένειας που έγινε το σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο έσπευσαν χθες βράδυ αστυνομικοί του ΑΤ Λαμίας και συνέλαβαν την 33χρονη μητέρα, η οποία κρατείται και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Στο ίδιο σπίτι μεγαλώνουν κι άλλα παιδιά κάποια εκ των οποίων με ειδικές ανάγκες.

Πηγή: lamiareport

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE