Μητσοτάκης: Δίνει μπόνους 150 ευρώ στους νέους που έκαναν την πρώτη δόση εμβολίου

Μητσοτάκης: Δίνει μπόνους 150 ευρώ στους νέους που έκαναν την πρώτη δόση εμβολίου

Θα την παραλαμβάνουν με την πρώτη δόση του εμβολίου - Θα αφορά ταξίδια και πολιτιστικές εκδηλώσεις - «Με την πρώτη δόση θα παίρνουν μια προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ».

Με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Άκη Σκέρτσο, ξεκίνησαν οι ανακοινώσεις στο Μέγαρο Μαξίμου για τις διευκολύνσεις στους εμβολιασμένους.

Ο κ. Σκέρτσος ξεκίνησε την τοποθέτησή του κάνοντας αναφορά στην εμβολιαστική διαδικασία στην Ελλάδα κάνοντας λόγο για καθολικότητα της πρόσβασης στον εμβολιασμό σημειώνοντας πως στην Ελλάδα εμβολιάζει 100.000 πολίτες κάθε μέρα. Όπως είπε περίπου το 48% του πληθυσμού θα έχει εμβολιαστεί πλήρως έως τέλος Ιουλίου.

Παράλληλα σημείωσε πως η στρατηγική στον εμβολιασμό αναπροσαρμόζεται για να επιτευχθεί το τείχος ανοσίας.

Αμέσως μετά πήρε τον λόγο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος όπως είπε η χώρα μας φαίνεται να κερδίζει την μάχη μένοντας πάντα σε επιφυλακή. Οι εμβολιασμοί απλώνονται, η οικονομική και κοινωνική ζωή επανέρχονται στην κανονικότητα είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε τις ανακοινώσεις λέγοντας πως ξεκινά η χορήγηση voucher ύψους 150 ευρώ σε εμβολιασμένους ηλικίας 18-24 ετών το οποίο θα καλύπτει ταξίδια, ή επισκέψεις σε μουσεία και πολιτιστικές εκδηλώσεις και θα αφορά όλους τους νέους αυτής της ηλικιακής ομάδας οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί ή θα εμβολιαστούν εντός του 2021.

Δείτε live:

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE