Ξεκάθαρος ο Υπουργός Υγείας: Καμιά πρόθεση για αυστηροποίηση των μέτρων

Ξεκάθαρος ο Υπουργός Υγείας: Καμιά πρόθεση για αυστηροποίηση των μέτρων

Η Κυβέρνηση δεν έχει πρόθεση να αυστηροποιήσει τα μέτρα, αλλά με στοχευμένες ενέργειες να διασφαλιστεί ότι η κοινωνικοποίηση γίνεται με ασφάλεια, ανέφερε ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, μιλώντας σε διάσκεψη Τύπου, κατά την οποία προέβη σε απολογισμό του έργου του Υπουργείου για την περίοδο Μαρτίου 2018 - Ιουνίου 2021.


Αύριο σύσκεψη για εξέταση παραχώρησης κινήτρων σε άτομα που θα εμβολιαστούν

Κληθείς να σχολιάσει τη διστακτικότητα των νεαρότερων ηλικιών για εμβολιασμό, και απαντώντας σε ερώτηση κατά πόσον η Κυβέρνηση επεξεργάζεται την παραχώρηση κινήτρων στα άτομα που θα εμβολιαστούν, ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως για την εξέταση πιθανών κινήτρων για τα άτομα που θα επιλέξουν να εμβολιαστούν, έχει συσταθεί διυπουργική επιτροπή, η οποία σε αυριανή της σύσκεψη θα εξετάσει διάφορες εισηγήσεις και οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν στην επόμενη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.

«Γίνεται επεξεργασία, ούτως ώστε να εξευρεθεί ένα πλαίσιο και ένα πλάνο κινήτρων. Το θέμα των κινήτρων πρέπει να αξιολογηθεί στην ολότητά του», ανέφερε ο κ. Ιωάννου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

Στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στις σχέσεις ανάμεσα σε ΕΕ και χωρών του Κόλπου, αλλά και στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Μπαχρέιν αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα, την πρώτη διμερή επίσκεψη του στο εξωτερικό από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE