ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΣΙΑΚΟΥ: ‘Έστησαν καραούλι’ στον 33χρονο η οικογένεια του θύματος – Φωνές και τσακωμοί στο Δικαστήριο

ΦΟΝΟΣ ΣΙΑΚΟΥ: ‘Έστησαν καραούλι’ στον 33χρονο η οικογένεια του θύματος – Φωνές και τσακωμοί στο Δικαστήριο

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης 6 Ιουλίου, ο 33χρονος που φέρεται να σκότωσε τον 58χρονο Χρίστο Σιάκο στην Λεμεσό.

Κατά την άφιξη του στο Δικαστήριο με τη συνοδεία ισχυρής Αστυνομικής Δύναμης, ο 33χρονος ήρθε αντιμέτωπος με την οικογένεια του θύματος. Εκεί υπήρξε ένταση με φωνές και τσακωμούς με την οικογένεια του 58χρονου να αναζητεί το γιατί στον χαμό του άνθρωπου τους. Για την εξομάλυνση της έντασης χρειάστηκε να επέμβει η Αστυνομία για να μπορέσουν να προχωρήσουν στην δικαστική διαδικασία.

Το Δικαστήριο προχώρησε στην έγκριση της οκταήμερης προσωποκράτησης του 33χρονου, έτσι ώστε να συνεχίσουν οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, ο 33χρονος είχε ραντεβού με τον 58χρονο πατέρα και τον 25χρονο γιό του για να προχωρήσουν σε πράξη αγοραπωλησίας σκληρών ναρκωτικών και συγκεκριμένα crystal σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline. Οι τρεις τους είχαν προσυμφωνήσει το ποσό των 100 ευρώ.

Την ώρα της αγοραπωλησίας ο 25χρονος είχε στην κατοσχή του μόνο το ποσό των 70 ευρώ με τον 33χρονο να γίνεται έξαλλος και να αρχίζει να κτυπάει τον 25χρονο. Στην συνέχεια ο 58χρονος πατέρας κατέβηκε από το όχημα του και προσπάθησε να τους χωρίσει με αποτέλεσμα ο 33χρονος να ξυλοφορτώνει τον πατέρα και μετά να επιβιβάζεται στο όχημα του και με ταχύτητα να κτυπάει τον 58χρονο και να τον παρασύρει για περίπου 10 μέτρα με αυτό, τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Ο 33χρονος αφού είχε εντοπιστεί και συλληφθεί από τις Αρχές, άσκησε το δικαίωμα της σιωπής και δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις των ανακριτών. Ο ίδιος αρνείται να συνεργαστεί, ενώ δεν είπε ούτε λέξη για το φονικό.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται, έτσι ώστε να συλλεχθούν όλα τα στοιχεία πριν την εκπνοή της οκταήμερης προσωποκράτησης του.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top