Συντριβή αεροσκάφους στη Σουηδία με εννέα επιβαίνοντες

Συντριβή αεροσκάφους στη Σουηδία με εννέα επιβαίνοντες

Ένα αεροσκάφος, στο οποίο επέβαιναν εννέα άνθρωποι, συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του έξω από το Ορέμπρο της Σουηδίας, ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TT, επικαλούμενο τις αρχές.

"Πρόκειται για ένα αεροσκάφος ειδικό για ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, το οποίο συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του" τόνισε ο Εμίλ Γκούσταβσον, επικεφαλής των επιχειρήσεων διάσωσης στο Κοινό Συντονιστικό Κέντρο Διάσωσης.

"Δεν έχουμε πληροφορίες για τραυματισμούς των ανθρώπων που επέβαιναν στο αεροσκάφος", πρόσθεσε. Το αεροσκάφος συνετρίβη κοντά στο αεροδρόμιο του Ορέμπρο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Στην ισχυρή κοινή επιθυμία των Κυβερνήσεων Κύπρου και Ιταλίας για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων ανάμεσα τους, εξέφρασαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρωθυπουργός της Ιταλίας κα Τζόρτζια Μελόνι, κατά τη συνάντηση τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιηθεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλιδης στην Ιταλία.

BEST OF TOTHEMAONLINE