Ένας επιπλέον θάλαμος Covid-19 στο ΓΝ Λεμεσού

Ένας επιπλέον θάλαμος Covid-19 στο ΓΝ Λεμεσού

Ως θάλαμος για ασθενείς με κορωνοϊό λειτουργεί από χθες βράδυ θάλαμος του Παθολογικού Τμήματος του Γ.Ν. Λεμεσού, λόγω της συνεχιζόμενης αύξησης των εισαγωγών ασθενών που έχουν προσβληθεί από τον ιό και χρήζουν νοσηλείας.

 
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΟΚΥπΥ, Πάμπο Χαριλάου, «λόγω της ραγδαίας αύξησης του αριθμού των νοσηλευομένων ασθενών με Covid-19,  από χθες το βράδυ λειτούργησε ακόμη ένας θάλαμος στο Γ. Ν. Λεμεσού (παθολογικό) για αντιμετώπιση των αναγκών».
 
 Σύμφωνα με τον Σχεδιασμό, προσθέτει, εάν παραστεί ανάγκη θα ακολουθήσει άνοιγμα θαλάμων για ασθενείς με κορωνοϊό και σε άλλα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ.
 
Αναφέρει, τέλος, ότι μέχρι τις 8 Ιουλίου 2021, νοσηλεύτηκαν 4.022 ασθενείς με Covid-19, εκ των οποίων οι 402 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE