ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

SKY Drinks & Bites, η νέα υπηρεσία της SKY express που αναβαθμίζει την εμπειρία εν πτήσει!

SKY Drinks & Bites, η νέα υπηρεσία της SKY express  που αναβαθμίζει την εμπειρία εν πτήσει!

Με νέους προορισμούς, νέα αεροσκάφη και τώρα με νέες υπηρεσίες, η SKY express συνεχίζει να αλλάζει το τοπίο των αερομεταφορών. Το SKY Drinks & Bites είναι η πιο πρόσφατη υπηρεσία της ταχύτερα αναπτυσσόμενης ελληνικής αεροπορικής εταιρείας.


Στη SKY express πιστεύουμε πως κάθε ταξίδι πρέπει να προσαρμόζεται στα μέτρα και τις ανάγκες σας για αυτό και δημιουργήσαμε τη SKY Drinks & Bites, μια ανατρεπτική υπηρεσία με στόχο να αναβαθμίσει τη γευστική σας εμπειρία στον αέρα.


Με την υπηρεσία Drinks & Bites το ταξίδι σε Economy Class αναβαθμίζεται, δίνοντάς σας τη δυνατότητα με μία επιπλέον χρέωση να χαρείτε μια εξαιρετική ποικιλία εδεσμάτων και ποτών με εκλεκτά επώνυμα προϊόντα σε αποκλειστική διάθεση για πρώτη φορά, σε όλες τις πτήσεις εξωτερικού. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και ζήστε ένα γευστικό ταξίδι στην απόλαυση!


O κατάλογος περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία σε κάθε κατηγορία για όλα τα γούστα και τις γευστικές ιδιαιτερότητες. Μπορείτε να απολαύσετε: αλμυρά σνακ, ελαφρύ φαγητό, αναψυκτικά, αλκοολούχα ποτά, spirits, θεματικά combos, ενώ για πρώτη φορά όλα τα προϊόντα στο μενού φέρουν την υπογραφή επώνυμων εταιρειών όπως 3E, Nestlé®, NESCAFÉ®, Αθηναϊκή Ζυθοποιϊα, , Moët & Chandon, Terra Creta, κ.ά.


Προϊόντα υψηλής ποιότητας και γεύσης, κατάλληλα για όλες τις διατροφικές προτιμήσεις και συνήθειες, που συνδυάζουν την αίσθηση ευχάριστης απλότητας με την προσιτή πολυτέλεια!


Πετάξτε ακόμα ψηλότερα με τη SKY express και το γεύμα της επιλογής σας θα σας περιμένει!
*Η εμπειρία SKY Drinks & Bites διατίθεται με χρέωση, αποκλειστικά στο δίκτυο εξωτερικού και το νέο στόλο Airbus A320neo.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top