Οδηγός παρέσυρε δύο πεζούς και εξαφανίστηκε - Στο Νοσοκομείο Πάφου οι τραυματίες

Οδηγός παρέσυρε δύο πεζούς και εξαφανίστηκε - Στο Νοσοκομείο Πάφου οι τραυματίες

Ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 5 Αυγούστου στην Πάφο.

Συγκεκριμένα οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε δύο άνδρες και εγκατέλειψε τη σκηνή. Σύμφωνα με την Αστυνομία, δυο Σύροι, ηλικίας 42 και 29 ετών, επιχείρησαν να διασταυρώσουν την λεωφόρο Ελευθέριου Βενιζέλου, σε σημείο όπου δεν υπάρχει διάβαση πεζών. Εκείνη τη στιγμή όχημα σαλούν που οδηγούσε άγνωστος οδηγός και το οποίο δεν έφερε πινακίδες εγγραφής παρέσυρε και τραυμάτισε τους δυο πεζούς.

Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος είχε τραυματισθεί ελαφρά και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο. Ο 42χρονος υπέστη θλάση πνεύμονα και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό του δράστη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE