ΚΥΠΡΟΣ - ΦΟΝΙΚΟ: Σε καταστολή ο πατέρας του 29χρονου που έπεσε νεκρός από πυρά στο Γέρι - Στήνουν το παζλ της δολοφονίας οι Αρχές

ΚΥΠΡΟΣ - ΦΟΝΙΚΟ: Σε καταστολή ο πατέρας του 29χρονου που έπεσε νεκρός από πυρά στο Γέρι - Στήνουν το παζλ της δολοφονίας οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για το άγριο φονικό που διαπράχθηκε στο Γέρι, στη Λευκωσία, με τις Αρχές να προσπαθούν να στήσουν το παζλ και να ενώσουν τα γεγονότα της τραγικής αυτής υπόθεσης. 

Νεκρός από πυρά του 58χρονου γείτονά του, έπεσε 29χρονος με τον πατέρα του να νοσηλεύεται σε καταστολή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όλα άρχισαν όταν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα είχαν έντονη λογομαχία για μια θέση πάρκινγκ, ενώ δεν φαίνεται να ήταν η πρώτη φορά που είχαν λογομαχήσει για το συγκεκριμένο θέμα.

Μετά από έντονο διαπληκτισμό, ο 58χρονος μπήκε στο σπίτι του, πήρε το κυνηγητικό όπλο και πυροβόλησε σκοτώνοντας τον 29χρονο. Ο 52χρονος πατέρας του δέχθηκε σφαίρες στο στήθος. 

Από την αυτοψία που διενήργησαν οι ιατροδικαστές εξακρίβωσαν και διαπίστωσαν ότι το θύμα φέρει τραύματα στη μια πλευρά του προσώπου του, από κυνηγετικό όπλο.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και απόπειρας φόνου.

Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE