Υπουργικό στο Τρόοδος συγκάλεσε ο Αναστασιάδης - Νέα μέτρα και συνάντηση με Λουτ στην ατζέντα

Υπουργικό στο Τρόοδος συγκάλεσε ο Αναστασιάδης - Νέα μέτρα και συνάντηση με Λουτ στην ατζέντα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα, 23 Αυγούστου, στις 10.30 το πρωί, στην προεδρική κατοικία, στο Τρόοδος.

Διακοπές τέλος και κεφάλια μέσα για τους αξιωματούχους του κράτους αφού σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση την ερχόμενη Δευτέρα (23 Αυγούστου) στις 10κ30 το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου. 

Μάλιστα η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην προεδρική κατοικία στο Τρόοδος ενώ όπως απορρέει τα ζητήματα που θα τεθούν επί τάπητος αφορούν κυρίως το ενδεχόμενο λήψης ή διαφοροποίησης των μέτρων κατά της πανδημίας ενόψει και του δύσκολου φθινοπώρου αλλά και την αναμενόμενη κάθοδο Λουτ.

Η Τζέιν Χολ Λουτ, ειδική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ αναμένεται να επισκεφθεί τη χώρα μας και μάλιστα πολύ σύντομα -περί τα τέλη Αυγούστου- αν και στο παρόν στάδιο δεν έχουν γνωστοποιηθεί λεπτομέρειες για την άφιξη της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.