ΑΝΑΤΗΕΜΑΤΙΣΜΟΙ

Επανάσταση στο Τμήμα Αρχείου πληθυσμού και Μετανάστευσης

Επανάσταση στο Τμήμα Αρχείου πληθυσμού και Μετανάστευσης

Πως τόλμησες κύριε δικηγόρε να πας στην Αυτού Εξοχότητα, την Ανώτερη Λειτουργό του τμήματος ,κυρία Παναγιώτα Φωτίου, και να πεις ότι θα δημοσιοποιήσεις στα Μ.Μ.Ε. τα προβλήματα στην αλάνθαστη και αψεγάδιαστη υπηρεσία της;

Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα στην ελευθερία να λες στους προύχοντες του τμήματος, αυτά που δεν ήθελαν να ακούσουν και να τους απειλείς μάλιστα ότι θα δημοσιοποιήσεις το θέμα; Αφού είχες άδικο, τι απειλούσες κι από πάνω; Αφού αν ζητήσεις κάτι παράνομο, το βάζεις πρωτοσέλιδο από μόνος σου και στα Μ.Μ.Ε.!!!!

Είναι σαν να διαπράττεις ένα φόνο και να απειλείς ότι θα δημοσιοποιήσεις ότι εσύ το έκανες. Το εξέλαβαν ως απειλή και σου έβγαλαν και ανακοίνωση.

Όχι, θα σε άφηναν! Μόνο στην Κύπρο θεωρείται απειλή, όταν ένας πολιτης θέλει να δημοσιοποιήσει το παράπονο του. Αφού είσαι και ηλίθιος. Πήγες εκεί και δεν ζήτησες κανένα ‘χρυσό διαβατήριο’ και να δεις τι ωραία θα σε εξυπηρετούσαν.

Έπρεπε να τους πεις ότι η γυναίκα και τα παιδιά του κομμωτή, θα έρχονταν με private jet. Θα έτρεχαν να παραδώσουν τη βίζα στο αεροδρομιο. Πήγες εκεί και δεν ζήτησες τίποτε. Απλά το αυτονόητο. Αλλά δεν ήξερες με ποιους είχες να κάνεις. Μπήκες στο άδυτο και το άβατο του Migration. (Έτσι το λέει ο κόσμος).

Άκου να θέλεις να φέρεις στην Κύπρο τη σύζυγο και τα παιδιά ενός από τους πιο διάσημους κομμωτές του κόσμου. Τι κι αν έχει 8 εκατομμύρια ακόλουθους (Followers) στο instagram, 10 φορές τον πληθυσμό της Κύπρου.

Τι κι αν ο κομμωτης πείστηκε να έρθει στην Κύπρο μετά από πολλές προσπάθειες και είχε επενδύσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και εργοδότησε αρκετούς Κύπριους υπαλλήλους.

Χωρίς να θέλει ούτε διαβατήριο,ούτε τίποτα. Τι κι αν έχει κομμωτήρια στην Ιταλία, Γαλλία, Ντουμπάϊ και άλλού. Χέστηκαν! Ναι! Χέστηκαν! Α10 κλίμακα και βάλε, 3 χιλιάδες ευρώ περίπου το μήνα ακατέβατες κι ας καίγεται το σύμπαν. Και το χειρότερο, τόλμησες να υψώσεις ανάστημα, να σηκώσεις κεφάλι.

Αφού δουλικά τους είμαστε. Με το δίκιο τους επαναστάτησαν. Άκουσον! Άκουσον! Μα ποιος νόμισες ότι είσαι κύριε; Ντροπή σου!!! Ένα κουρεματάκι πάντως το χρειάζομαι, αλλά ένα γερό ‘κούρεμα’ νομίζω το χρειάζονται άλλοι! Περαστικά μας, γιατί στο τέλος της ημέρας είμαστε όλοι συνένοχοι σ’ αυτή την κατάντια

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top