Σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι μοτοποδηλάτης μετά από σύγκρουση με όχημα 53χρονης - Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λευκωσίας

Σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι μοτοποδηλάτης μετά από σύγκρουση με όχημα 53χρονης - Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λευκωσίας

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άντρας ηλικίας 73 ετών, οδηγός μοτοποδηλάτου, τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαία σύγκρουση, το πρωί σήμερα, στη Λάρνακα, διερευνά η Αστυνομία.

Ο 73χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για νοσηλεία, αφού τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Η τροχαία σύγκρουση συνέβη γύρω στις 8.30 το πρωί του Σαββάτου, στη φωτοελεγχώμενη διασταύρωση της λεωφόρου Λεμεσού, με τις οδούς Νικηφόρου Φωκά και Μακεδονίας, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οδηγώντας το μοτοποδήλατο του στη λεωφόρο Λεμεσού, ο 73χρονος εισήλθε στη διασταύρωση και συγκρούστηκε στην αριστερή πλευρά αυτοκινήτου που οδηγούσε 53χρονη στην κατεύθυνση από την οδό Νικηφόρου Φωκά, προς την οδό Μακεδονίας.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον 73χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση διερευνά η Τροχαία Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.