Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»
Πρόταση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας το άνοιγμα τουρκικού λιμανιού για Κυπριακά πλοία σύμφωνα με πληροφορίες του «Τ».
Η συνεδρίαση αναμένεται να ολοκληρωθεί γύρω στις 11.00 και θα εκδοθεί ανακοίνωση για τα αποτελέσματά της.
Χθες το ΤΕΠΑΚ αποφάσισε ότι μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης με Covid-19 θα επιτρέπεται η φυσική παρουσία φοιτητών, για το φθινοπωρινό εξάμηνο, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις στους κόλπους των φοιτητών.
Η Προοδευτική Κίνηση Φοιτητών διαμαρτύρεται το πρωί της Τετάρτης έξω από το Υπουργείο Υγείας ζητώντας φοίτηση με ασφάλεια και χωρίς οικονομικούς αποκλεισμούς.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις