Στέλλα Στυλιανού: 'Δεν είμαι ερωτευμένη, ζω αυτό που ζω τώρα και μου αρκεί'

Στέλλα Στυλιανού: 'Δεν είμαι ερωτευμένη, ζω αυτό που ζω τώρα και μου αρκεί'

Καλεσμένη στην εκπομπή "Όμορφη μέρα κάθε μέρα" , η Στέλλα Στυλιανού μίλησε για την εμπειρία της δημοσιογραφικά σε εκπομπή στην Ελλάδα.

Μετά το τέλος της εκπομπής "Κοινωνία Ωρα Mega", η Στέλλα Στυλιανού ενσωματώθηκε στο δυναμικό του Mega στην ενημέρωση.

Σε ερώτηση πως προέκυψε η συνεργασία αυτή, αποκάλυψε πως πριν ένα χρόνο είχε στείλει βιογραφικό αλλά δεν περίμενε ότι θα υπήρχε ανταπόκριση.

Απο την άλλη η Ελπίδα Ιακωβίδου δεν αρκέστηκε να μάθει μόνο τα επαγγελματικά της Στέλλας Στυλιανού, αλλά την στρίμωξε και για τα προσωπικά της, ρωτώντας την ευθέως αν είναι ερωτευμένη.

Η απάντηση της ήταν ξεκάθαρη...

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.