Δέχεται απειλές για την ζωή του ο Ματσάκης: «Από τη μέρα που είπα ότι θα εμβολιαστώ, άρχισε ένας καταιγισμός» - ΒΙΝΤΕΟ

Δέχεται απειλές για την ζωή του ο Ματσάκης: «Από τη μέρα που είπα ότι θα εμβολιαστώ, άρχισε ένας καταιγισμός» - ΒΙΝΤΕΟ

Αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές για την ζωή του ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, δηλώνοντας πως αυτό ξεκίνησε από την μέρα που είπε πως θα εμβολιαστεί.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», το μεσημέρι της Παρασκευής, ανέφερε πως «Από τη μέρα που αποφάσισα ότι το πλέον σοφό είναι να εμβολιαστώ, άρχισε ένας καταιγισμός από ύβρεις και απειλές».

Παράλληλα, υπογράμμισε πως κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία, η οποία διερευνάται από τις Αρχές, ωστόσο θέλησε να μην μπει σε λεπτομέρειες για να μην επηρεάσει στις έρευνες των ανακριτών.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι ακόμη δεν προχώρησε στον εμβολιασμό, καθώς δεν κατάφερε να κλείσει το ραντεβού του μέσω της πύλης.

«Δεν εμβολιάστηκα γιατί έκανα μια προσπάθεια και δεν κατάφερα να βρω ραντεβού. Χθες πήγα στον προσωπικό μου γιατρό και δεν υπήρχε ραντεβού. Είπα στον γιατρό μου να βρούμε ραντεβού για την ερχόμενη βδομάδα», δήλωσε.

«Τα περί συνωμοσίας σατανάδων, θρησκείας και τσιπ είναι παραμύθια και μύθοι και ανοησίες», συμπλήρωσε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE