Σε επικοινωνίας Νουρής - Στυλιανίδης μετά τον σεισμό στην Κρήτη - Eτοιμότητα Λευκωσίας για βοήθεια

Σε επικοινωνίας Νουρής - Στυλιανίδης μετά τον σεισμό στην Κρήτη - Eτοιμότητα Λευκωσίας για βοήθεια

Ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδας Χρήστο Στυλιανίδη, κατά την οποία δήλωσε την ετοιμότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί σε ό,τι αφορά στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον σεισμό που σημειώθηκε την Δευτέρα στο Αρκαλοχώρι του Ηρακλείου Κρήτης.


Ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας ευχαρίστησε την Κυπριακή Δημοκρατία για την προσφορά και είπε ότι, αφού θα αξιολογηθεί η κατάσταση και οι ανάγκες, θα είναι σε επικοινωνία με τον Υπουργό Εσωτερικών για την τυχόν παροχή αρωγής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE