Με ψυχιατρικά προβλήματα ο 39χρονος για την απόπειρα φόνου 75χρονου – Του ενοικίαζε διαμέρισμα

Με ψυχιατρικά προβλήματα ο 39χρονος για την απόπειρα φόνου 75χρονου – Του ενοικίαζε διαμέρισμα

Τα αιτία της επίθεσης εναντίον 75χρονου προσπαθούν να βρουν οι Αρχές στην Λεμεσό, μετά και τη σύλληψη του 39χρονου δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος μετά τη σύλληψη του δεν ανάφερε τίποτα στους ανακριτές καθώς ασκεί το δικαίωμα της σιωπής. Ωστόσο κρίθηκε ότι ήταν αναγκαία η εξέταση του από ψυχίατρο και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας.

Ο 75χρονος ταπετσάρης συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με κατάγματα στο κεφάλι, αφού όπως αναφέρουν μαρτυρίες ο 39χρονος τον είχε ρίξει στο έδαφος και τον κτυπούσε στο κεφάλι. Τον δράστη προσπάθησε να αποτρέψει συνεργάτης του ηλικιωμένου με αποτέλεσμα ο δράστης να κτυπήσει και τον ίδιο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θύμα και δράστης γνωρίζονταν αφού ο δεύτερος ενοικίαζε διαμέρισμα που ανήκει στον ηλικιωμένο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE - Ιστορική αναμέτρηση Τραμπ–Πούτιν: Στο επίκεντρο ο πόλεμος στην Ουκρανία

LIVE - Ιστορική αναμέτρηση Τραμπ–Πούτιν: Στο επίκεντρο ο πόλεμος στην Ουκρανία

Η παγκόσμια κοινότητα στέφει το βλέμμα της στην Αλάσκα, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα βρεθούν τετ-α-τετ σε μια ιστορική συνάντηση κορυφής. Με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία, οι δύο ηγέτες κάθονται στο ίδιο τραπέζι επιδιώκοντας «ένα νέο μομέντουμ» στις σχέσεις Ουάσιγκτον–Μόσχας. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE