Παρίσταναν υπαλλήλους της ΑΗΚ και αποσπούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά -  Πως πραγματοποιείται η απάτη

Παρίσταναν υπαλλήλους της ΑΗΚ και αποσπούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά -  Πως πραγματοποιείται η απάτη

Καταγγελίες για επιτήδειους που αποσπούσαν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπρόσωπο τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, επιτήδειοι παρίσταναν υπαλλήλους της ΑΗΚ, παρουσιάζοντας ταυτότητα και πλαστά συμφωνητικά έγγραφα για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε ανυποψίαστους πολίτες.

Μέχρι στιγμής κατάφεραν να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά από πολίτες στην επαρχία Λάρνακας.

Όπως ανέφερε η κυρία Παπαδοπούλου, οι υπάλληλοι της ΑΗΚ δεν πηγαίνουν από πόρτα σε πόρτα να συνάψουν επενδυτικές συμφωνίες αλλά, η οποιαδήποτε συμφωνία γίνεται στα γραφεία της ΑΗΚ, με επίσημες σφραγίδες και με υπογραφές από στελέχη του οργανισμού.

Οι εν λόγω επιτήδειοι σπεύδουν σε κατοικίες, συστήνονται ως υπάλληλοι της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου και παρουσιάζουν πλαστό έγγραφο-σύμβαση που φέρει το λογότυπο της ΑΗΚ.

Η κυρία Παπαδοπούλου προειδοποίησε πως πρόκειται για πολύ σοβαρά περιστατικά και οι πολίτες πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί διευκρινίζοντας πως αν πέσει οτιδήποτε στην αντίληψη τους μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΑΗΚ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: Εκτενής συζήτηση για ΜΟΕ με διαπραγματευτές - Αμετακίνητη η τ/κ πλευρά

Ολγκίν: Εκτενής συζήτηση για ΜΟΕ με διαπραγματευτές - Αμετακίνητη η τ/κ πλευρά

Εκτενής συζήτηση έγινε κατά την κοινή συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, με τον διαπραγματευτή της ε/κ πλευράς, Μενέλαο Μενελάου, και τον ειδικό αντιπρόσωπο του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ, στο Λήδρα Πάλας, χωρίς να υπάρξει μετακίνηση της τ/κ πλευράς από τις θέσεις της, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.