Σε διαθεσιμότητα ο καθηγητής που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά μαθήτρια - Η απόφαση του Υπουργού

Σε διαθεσιμότητα ο καθηγητής που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά μαθήτρια - Η απόφαση του Υπουργού

Μετά τη σύλληψη του καθηγητή το πρωί της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μαθήτριας, ο εκπαιδευτικός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Ο υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου μετά τη συνεδρία της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανάφερε ότι πρόκειται για σοβαρό ζήτημα.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι μετά την κατάληξη με την Αστυνομία δόθηκαν οδηγίες στην Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας όπως ο συγκεκριμένος καθηγητής τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο εκπαιδευτικός θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του, διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορικές στιγμές στο Ισραήλ: Σε εξέλιξη η απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς - Παραδόθηκαν οι πρώτοι 7 στον Ερυθρό Σταυρό

Ιστορικές στιγμές στο Ισραήλ: Σε εξέλιξη η απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς - Παραδόθηκαν οι πρώτοι 7 στον Ερυθρό Σταυρό

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με ελπίδες για μια γενικευμένη ειρήνη στη Μέση Ανατολή, το βλέμμα όλου του πλανήτη σήμερα, Δευτέρα (13/10/25) είναι στραμμένο στο Ισραήλ, όπου απελευθερώνονται οι όμηροι της Χαμάς, στο πλαίσιο της εφαρμογής της πρώτης φάσης της συμφωνίας για την εκεχειρία στη Γάζα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE