Σε διαθεσιμότητα ο καθηγητής που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά μαθήτρια - Η απόφαση του Υπουργού

Σε διαθεσιμότητα ο καθηγητής που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά μαθήτρια - Η απόφαση του Υπουργού

Μετά τη σύλληψη του καθηγητή το πρωί της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μαθήτριας, ο εκπαιδευτικός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Ο υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου μετά τη συνεδρία της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανάφερε ότι πρόκειται για σοβαρό ζήτημα.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι μετά την κατάληξη με την Αστυνομία δόθηκαν οδηγίες στην Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας όπως ο συγκεκριμένος καθηγητής τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο εκπαιδευτικός θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του, διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE