Εντοπίστηκε 40χρονος που απειλούσε τον Μάριο Ματσάκη - Τα παραδέχθηκε όλα

Εντοπίστηκε 40χρονος που απειλούσε τον Μάριο Ματσάκη - Τα παραδέχθηκε όλα

Υπόθεση απειλής εξετάζει η Αστυνομία εναντίον 40χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Τρίτη 5 Οκτωβρίου εντοπίστηκε 40χρονος, ο οποίος απειλούσε τον Ιατροδικαστή Μάριο Ματσάκη μέσω διαδικτύου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ιατροδικαστής μετά την απόφαση του να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού είχε αναφέρει ότι είναι δέκτης απειλητικών μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 40χρονος μετά τη σύλληψη τους οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό της Κοφίνου, όπου σε κατάθεση του ο παραδέχθηκε το αδικήματα για τα οποία καταγγέλθηκε. 

Στη συνέχεια ο 40χρονος άνδρας κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE