Απεβίωσε ο Αμπντούλ Καντίρ Χαν, ο πατέρας της ατομικής βόμβας στο Πακιστάν

Απεβίωσε ο Αμπντούλ Καντίρ Χαν, ο πατέρας της ατομικής βόμβας στο Πακιστάν

Ο Αμπντούλ Καντίρ Χαν, πατέρας της ατομικής βόμβας στο Πακιστάν και εθνικός ήρωας για τους θαυμαστές του, πέθανε σε ηλικία 85 ετών, μετέδωσε σήμερα το πακιστανικό εθνικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο PTV.



Ο Πακιστανός πυρηνικός επιστήμονας, ο οποίος έχαιρε θαυμασμού επειδή έκανε το Πακιστάν την πρώτη ισλαμική πυρηνική δύναμη, αλλά κατηγορήθηκε για παράνομη διάδοση τεχνολογιών προς το Ιράν, την Βόρεια Κορέα και τη Λιβύη, πέθανε μετά την νοσηλεία του για προβλήματα στους πνεύμονες, σύμφωνα με το PTV.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Η Ολομέλεια της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρία της την Τρίτη, έκανε μερικώς αποδεκτή, την αναπομπή των νομοθεσιών για τις πολλαπλές συντάξεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ύστερα από κάποιες τροποποιήσεις επί των κειμένων.