Ο ΥΠΕΞ ενημέρωσε τον Γερουσιαστή Μενέντεζ για τις πρόσφατες τουρκικές προκλήσεις

Ο ΥΠΕΞ ενημέρωσε τον Γερουσιαστή Μενέντεζ για τις πρόσφατες τουρκικές προκλήσεις

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε χθες ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, Γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ όπου ο ΥΠΕΞ τον ενημέρωσε για τις τουρκικές προκλήσεις.

Σε ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter, σημειώνεται ότι οι κ. Χριστοδουλίδης και Μενέντεζ «συζήτησαν τις πρόσφατες παράνομες δραστηριότητες από την Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο, σε τηλεφωνική επικοινωνία».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE