Με safepass και προφυλάξεις οι μαθητικές παρελάσεις

Με safepass και προφυλάξεις οι μαθητικές παρελάσεις

Στη βάση συνεννοήσεων μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και του Υπουργείου Υγείας θα γίνουν κατ’ εξαίρεση, με έγκριση του Υπουργού Υγείας,  μαθητικές παρελάσεις με την τήρηση συγκεκριμένων υγειονομικών προφυλάξεων.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές/μαθήτριες και φοιτητές/φοιτήτριες που θα συμμετέχουν θα πρέπει να διαθέτουν Yγειονομικό Πιστοποιητικό (SafePass), όπως αυτό που ισχύει στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Παράλληλα, ο αριθμός των συμμετεχόντων θα περιοριστεί περίπου στο ήμισυ σε σχέση με την περίοδο προ της πανδημίας, στη βάση οδηγιών που έχουν δοθεί στα σχολεία.

Όσο αφορά το κοινό που θα παρακολουθήσει τις παρελάσεις θα πρέπει να διαθέτει Υγειονομικό Πιστοποιητικό (SafePass) όπως αυτό που προβλέπεται στο ισχύον Διάταγμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE