ΔΙΕΘΝΗ

Ο άντρας της πλήρωσε δολοφόνο για να την σκοτώσει και εκείνη σκηνοθέτησε τον φόνο της για να τον κάνει τσακωτό

Ο άντρας της πλήρωσε δολοφόνο για να την σκοτώσει και εκείνη σκηνοθέτησε τον φόνο της για να τον κάνει τσακωτό

Μία απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν ένας οδηγός ταξί συνελήφθη γιατί είχε πληρώσει συμβόλαιο θανάτου για την πρώην γυναίκα του.

Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε για να πληρώσει τον εν δυνάμει δολοφόνο πήρε δάνειο από την τράπεζα ελπίζοντας ότι έτσι θα εξοικονομήσει χρήματα για πληρωμές διατροφής.

Ο Αλεξάντερ Κρασάβιν, 54 ετών, συνελήφθη αφού η αστυνομία έστησε τη δολοφονία της πρώην συζύγου του και του έστειλε φωτογραφίες από τον «τόπο του εγκλήματος».

Αφού είδε τις φωτογραφίες της «νεκρής γυναίκας» και έλαβε ένα συμφωνημένο μήνυμα που έγραφε «έχετε ραντεβού με οδοντίατρο», πλήρωσε το υπόλοιπο της συμφωνημένης αμοιβής στον συνεργάτη που είχε προσλάβει ως δολοφόνο. Εκείνη τη στιγμή οι αστυνομικοί που είχαν φτιάξει το σκηνικό σταμάτησαν το αυτοκίνητό του και του πέρασαν χειροπέδες.


Η αστυνομία χρησιμοποίησε ειδικούς στο μακιγιάζ κινηματογραφικών ταινιών
Η πρώην σύζυγος της Κράσαβιν, Νίνα, 46 ετών, είχε μεταμφιεστεί σε πτώμα από ειδικούς στο μακιγιάζ της κινηματογραφικής βιομηχανίας οι οποίοι είχαν φτιάξει έτσι τον λαιμό της που φαινόταν σαν να έχει κοπεί.

Η ίδια η γυναίκα πάντως ακόμα και μετά από τη σύλληψη του πρώην συζύγου της είπε ότι ήταν σοκαρισμένη και έκπληκτη από τη συμπεριφορά του και ότι παρόλο που χώρισαν, πίστευε ότι είχαν καλές σχέσεις μεγαλώνοντας την κόρη τους.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλα αυτά είναι πιθανά, είχα ακόμα συναισθήματα για αυτόν», παραδέχτηκε.

«Και δεν φοβάμαι ότι θα μπορούσα να είμαι νεκρή, αλλά το γεγονός ότι τα σχεδίασε όλα αυτά… είδε τη φωτογραφία μου να φαίνομαι νεκρή και το δέχτηκε;».

 

Ο Κρασάβιν εργάστηκε ως τεχνικός λεωφορείων και οδηγός ταξί με μερική απασχόληση στην Αγία Πετρούπολη. Η αστυνομία λέει ότι είχε ζητήσει από έναν συνάδελφο να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του και ο άντρας αρχικά νόμιζε ότι ήταν αστείο. Όταν ο Κρασάβιν τον ρωτούσε συνέχεια, πήγε στην αστυνομία και καταστρώθηκε ένα σχέδιο για να σκηνοθετηθεί η δολοφονία για να τον εγκλωβίσει.

Ο πρώην σύζυγος πήρε τραπεζικό δάνειο 17.000 ευρώ και πλήρωσε στον συνάδελφό του 4.000 για «έξοδα» προετοιμασίας της δολοφονίας, συμφωνώντας να πληρώσει επιπλέον 13.000 όταν ολοκληρωθεί ο φόνος.

Θα κράτησε άλλα 2.000 για τον εαυτό του.

Η επιχείρηση ήταν τόσο μυστική που η Νίνα απαγορεύτηκε να επικοινωνήσει με τα παιδιά της, συμπεριλαμβανομένων δύο από την προηγούμενη σχέση της, τα οποία και κατήγγειλαν την εξαφάνισή της στην αστυνομία. Η οποία ξεκίνησε έρευνα για την εξαφάνισή της! «Δεν έχω καν κακία απέναντί ​​του. Δεν έχω ιδέα πώς θα είναι για εκείνον στη φυλακή. Με πονάει πολύ από το γεγονός ότι θα είναι εκεί» σχολίασε η γυναίκα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top