«Βλέπει» συνωμοσία και παραποιημένο βίντεο ο Σανέρ - «Προέρχεται από κινητό που αγοράστηκε από την ε/κ πλευρά»

«Βλέπει» συνωμοσία και παραποιημένο βίντεο ο Σανέρ - «Προέρχεται από κινητό που αγοράστηκε από την ε/κ πλευρά»

Για συνωμοσία εναντίον του και για βίντεο που είναι προϊόν μοντάζ, από κινητό, που αγοράστηκε από την ε/κ πλευρά, με στόχο τη δυσφήμησή του, κάνει λόγο ο Ερσάν Σανέρ σε γραπτή δήλωσή του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει εμπλοκή και του υπόκοσμου.

 
Στη γραπτή του δήλωση, που εκδόθηκε μετά τα δημοσιεύματα για επικείμενη παραίτησή του από όλα τα καθήκοντά του, ο Ερσάν Σανερ αναφέρει πρωτίστως ότι εδώ και 20 χρόνια προσφέρει πολιτικά στον «λαό» μέσω του ΚΕΕ. «Πάντα θεωρούσα καθήκον μου να προστατεύσω τη γαλήνη, την ενότητα και την αλληλεγγύη της οικογένειάς μου, του κόμματός μας, των ανθρώπων μας και των συμφερόντων τους», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE