Αυτό είναι το ροζ βίντεο που έκαψε τον Σανέρ στα κατεχόμενα

Αυτό είναι το ροζ βίντεο που έκαψε τον Σανέρ στα κατεχόμενα

Σάλος έχει προκληθεί στα κατεχόμενα, μετά το ροζ βίντεο του «πρωθυπουργού» του ψευδοκράτους Ερσάν Σανέρ.

Ο λεγόμενος πρωθυπουργός του ψευδοκράτους υπέβαλε σήμερα την παραίτηση του από όλα τα αξιώματα και ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την πολιτική.

Το βίντεο δεν κυκλοφόρησε ανοικτά στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, λόγω του περιεχομένου του αλλά το είδαν πολλοί που το έλαβαν μέσω μηνυμάτων.

Στο βίντεο έκανε αναφορά στο Τουίτερ ο Τούρκος δημοσιογράφος Ερκ Ατζιαρέρ επικαλούμενος τον επιχειρηματία Χαλί Φαλγιαλί ο οποίος είχε το βίντεο στην κατοχή του.

Το βίντεο τελικώς κατέληξε στον Τούρκο αρχιμαφιόζο, Σεντάτ Πέκερ, ο οποίο τους τελευταίου μήνες βρίσκεται σε πόλεμο με την κυβέρνηση Ερντογάν και ανθρώπους που τον στηρίζουν όπως ο Ερσάν Σανέρ.

Ο γνωστός μαφιόζος υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή του κι άλλα βίντεο για άλλα πολιτικά πρόσωπα και αν δεν αποφυλακιστεί, απείλησε ότι θα τα δημοσιεύσει.

Δείτε εδώ το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE