Αυτό είναι το ροζ βίντεο που έκαψε τον Σανέρ στα κατεχόμενα
20.10.2021 - 13:43
Σάλος έχει προκληθεί στα κατεχόμενα, μετά το ροζ βίντεο του «πρωθυπουργού» του ψευδοκράτους Ερσάν Σανέρ.
Ο λεγόμενος πρωθυπουργός του ψευδοκράτους υπέβαλε σήμερα την παραίτηση του από όλα τα αξιώματα και ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την πολιτική.
Το βίντεο δεν κυκλοφόρησε ανοικτά στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, λόγω του περιεχομένου του αλλά το είδαν πολλοί που το έλαβαν μέσω μηνυμάτων.
Στο βίντεο έκανε αναφορά στο Τουίτερ ο Τούρκος δημοσιογράφος Ερκ Ατζιαρέρ επικαλούμενος τον επιχειρηματία Χαλί Φαλγιαλί ο οποίος είχε το βίντεο στην κατοχή του.
Το βίντεο τελικώς κατέληξε στον Τούρκο αρχιμαφιόζο, Σεντάτ Πέκερ, ο οποίο τους τελευταίου μήνες βρίσκεται σε πόλεμο με την κυβέρνηση Ερντογάν και ανθρώπους που τον στηρίζουν όπως ο Ερσάν Σανέρ.
Ο γνωστός μαφιόζος υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή του κι άλλα βίντεο για άλλα πολιτικά πρόσωπα και αν δεν αποφυλακιστεί, απείλησε ότι θα τα δημοσιεύσει.
Σε μια περίοδο, όπου οι εξελίξεις στο κυπριακό, δεν είναι ευοίωνες, η κίνηση από πλευράς της ΕΕ για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου, προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που οδήγησε στην επιλογή του Γιοχάνες Χαν, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι η φωνή των Βρυξελλών, για το κυπριακό.