ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Και άλλες συλλήψεις στα Kατεχόμενα της Κύπρου για τα ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον Ερσάν Σανέρ

Και άλλες συλλήψεις στα Kατεχόμενα της Κύπρου για τα ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον Ερσάν Σανέρ

Σε βάρος των συλληφθέντων εκδόθηκε διάταγμα κράτησης δύο ημερών από «δικαστήριο» στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. Πρόεδρος του «δικαστηρίου» είναι η σύζυγος του Ερσάν Σανερ.

Η «αστυνομία» του ψευδοκράτους συνέλαβε χθες βράδυ άλλα δύο άτομα σε σχέση με το ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον λεγόμενο «πρωθυπουργό» Ερσάν Σανέρ. Εναντίον τους εκδόθηκε διάταγμα κράτησης δύο ημερών από «δικαστήριο» στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. Πρόεδρος του «δικαστηρίου» είναι η σύζυγος του Ερσάν Σανερ.

Για την ίδια υπόθεση τελούν υπό κράτηση πέντε συνολικά άτομα. Ένας από τους συλληφθέντες, εργαζόταν στο γραφείο του Φαϊζ Σουτσούογλου όταν ήταν λεγόμενος «υπουργός εργασίας». Ο Σουτσούογλου είναι υποψήφιος για την ηγεσία του Κόμματος Εθνικής Ενότητας του οποίου Πρόεδρος είναι ο Σανερ.

Σε ανάρτηση στο Facebook, ο κ. Σουτσούογλου είπε ότι νοιώθει την ανάγκη να ξεκαθαρίσει τα γεγονότα και ότι στην πολιτική του ζωή πάντα έχει στόχο την εξυπηρέτηση του κόσμου και προτεραιότητά του είναι να έχει μια έντιμη ζωή και ένα καλό όνομα.

Είπε ότι δεν επιτρέπει στον εαυτό του να κάνει κάτι που θα αμαυρώσει την εικόνα του και ότι γίνονται προσπάθειες για να του χρεωθούν πράγματα και δεν θα το επιτρέψει. Πρόσθεσε ότι στη μάχη για την ηγεσία του κόμματος ρίχνεται με πολιτικά επιχειρήματα και ότι κάποιοι διαστρεβλώνουν γεγονότα.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top