Συνάντηση Αβέρωφ με Πρέσβη Ισραήλ και Πρέσβειρα Γερμανίας - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνάντηση Αβέρωφ με Πρέσβη Ισραήλ και Πρέσβειρα Γερμανίας - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Ο Πρόεδρος Αβέρωφ Νεοφύτου συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού με το νέο Πρέσβη του Ισραήλ κ Oren Anolik και τη νέα Πρέσβειρα της Γερμανίας στην Κύπρο κα Anke Schimm.

Στο πλαίσιο των πιο πάνω εθιμοτυπικών συναντήσεων, επαναβεβαιώθηκαν οι διαχρονικά άριστες σχέσεις της Κύπρου με το Ισραήλ και τη Γερμανία ενώ συζητήθηκαν και τρόποι για την περαιτέρω συνεργασία μεταξύ των χωρών μας.

Οι εξελίξεις στο κυπριακό βρέθηκαν στο επίκεντρο και αυτών των συναντήσεων του Προέδρου Νεοφύτου, ο οποίος ενημέρωσε για τις εξελίξεις που αφορούν στο ζήτημα και επανέλαβε τη θέση της πλευράς μας για επανέναρξη του διαλόγου το συντομότερο στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου.

Η Κύπρος διατηρεί στενούς δεσμούς συνεργασίας με τις δύο αυτές χώρες, στην ενδυνάμωση των οποίων προσβλέπουμε διαχρονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Η ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστειλε σαφή μηνύματα τόσο για τις επιδιώξεις της ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και για τα όρια των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE