ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανέβηκε ξανά ο αριθμός των κρουσμάτων για την Τετάρτη 10/11 - Απεβίωσε ένα πρόσωπο

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανέβηκε ξανά ο αριθμός των κρουσμάτων για την Τετάρτη 10/11 - Απεβίωσε ένα πρόσωπο

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 10 Νοεμβρίου 2021:

-       Ένα άτομο απεβίωσε από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 577.

-       72 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 24 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 65,28% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

-       1 post-COVID ασθενής που έπαψε να είναι μολυσματικός (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

-       Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 51,166 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

-       275 (ποσοστό θετικότητας: 0,54%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 126,772.

Θάνατοι από τη νόσο COVID-19:

Το ένα άτομο που απεβίωσε με την τελική αιτία θανάτου να αποδίδεται στη νόσο COVID-19, αφορά σε:

-       Άντρα, ηλικίας 85 ετών, που κατέληξε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Συνεπώς, ο συνολικός αριθμός των θανάτων με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 ανέρχεται σε 577, εκ των οποίων:

-       369 άντρες (64%), και

-       208 γυναίκες (36%).

Ο μέσος όρος ηλικίας των θανόντων από την ασθένεια είναι τα 76 έτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE