ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Νεοφύτου: «Δικαίωμα του οποιουδήποτε αν θα εμβολιαστεί ή όχι»

Α. Νεοφύτου: «Δικαίωμα του οποιουδήποτε αν θα εμβολιαστεί ή όχι»

Για τα μέτρα που αναμένεται να ληφθούν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ρωτήθηκε σήμερα από δημοσιογράφους ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, απαντώντας τα εξής:

«Αφορούν την επιδημιολογική ομάδα που θα συζητήσει με τον Υπουργό Υγείας. Θα το συζητήσουν στο Υπουργικό Συμβούλιο, θεωρώ ότι η επιστήμη πρέπει να είναι μπροστά από τους πολιτικούς σε αυτά τα σημαντικά θέματα διαχείρισης μιας παγκόσμιας πανδημίας. Μέχρι σήμερα πήγαμε πάρα πολύ καλά, πρέπει να αποφύγουμε να μπούμε σε κίνδυνο ενός νέου lockdown. Θέλουμε μετά τον Φλεβάρη του 2020 και εμείς και οι οικογένειες μας να ζήσουμε Χριστούγεννα ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς. Άρα θα πρέπει να πάρουμε τα προληπτικά μέτρα να μην μας ξεφύγει η κατάσταση».

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι ως πολιτικός αρχηγός του μεγαλύτερου κόμματος της Κύπρου και σε συνεργασία ενδεχομένως και με άλλους πολιτικούς αρχηγούς αν θα αναλάβει ο κ. Νεοφύτου κάποιες πρωτοβουλίες για να πειστούν οι ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας και να προχωρήσουν στο εμβόλιο, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού απάντησε τα εξής:

«Σέβομαι το αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να επιλέξει αν θα εμβολιαστεί ή όχι. Αυτό που θεωρώ ότι είναι υποχρέωση όλων μας, εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, είναι να μη θέτουμε σε κίνδυνο την υγεία των συμπολιτών μας. Δικαίωμα του οποιουδήποτε αν θα εμβολιαστεί ή όχι. Μια παράκληση: έχουμε υποχρέωση να μην διασπείρουμε τον ιό και να μην θέτουμε σε κίνδυνο την υγεία αγαπημένων μας προσώπων, συνανθρώπων μας, συμπολιτών μας».

Δείτε το βίντεο: 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top