BUSINESS NEWS

Black Friday 2021: Πώς θα βρεις το καλύτερο deal στα smartphones

Black Friday 2021: Πώς θα βρεις το καλύτερο deal στα smartphones

Αν περίμενες την Black Friday για να πάρεις smartphone φέτος. Τότε πολύ καλά έκανες. Γιατί έχουμε τον τρόπο να το αγοράσεις όσο φθηνότερα γίνεται.

Η Black Friday 2021 είναι ένα από τα πιο φωτεινά μαύρα γεγονότα που μας συμβαίνει κάθε χρόνο. Οι τρομερές προσφορές της σε προϊόντα που έχουν βγει μόλις λίγους μήνες στην αγορά μας κάνουν να την περιμένουμε πώς και πώς και όχι άδικα. Μέσα σε όλο αυτόν τον καταιγισμό προσφορών, τα Public φέρνουν την μεγαλύτερη Black Friday που έγινε ποτέ με απίστευτες προσφορές και μία τεράστια γκάμα προϊόντων για να πάρεις όλα αυτά που περίμενες αυτήν την ημέρα για να κάνεις δικά σου. Τα καλά νέα είναι ότι φέτος έχεις μία ολόκληρη εβδομάδα για να κάνεις τις αγορές σου. Τα ακόμη καλύτερα για εσένα που ψάχνεις smartphone είναι ότι έχουμε ετοιμάσει τον καλύτερο οδηγό ώστε να το αποκτήσεις στην καλύτερη τιμή.

Επιλέγοντας Android smartphone
Το μεγαλύτερο εύρος τιμών θα το βρεις σε smartphone που τρέχουν το λειτουργικό της Google. Οι επιλογές ξεκινούν κάτω από τα 100€ και μπορούν να ξεπεράσουν και τα 1.000€. Οι εκπτώσεις της Black Friday 2021 στην κατηγορία είναι πολύ μεγάλες, οπότε έχεις πολλές ευκαιρίες να αποκτήσεις καινούργιο smartphone σε προνομιακή τιμή.

Πολλά από τα χαρακτηριστικά που έχουν αξία για τον κάθε χρήστη είναι τελείως υποκειμενικά. Μπορεί, για παράδειγμα, να θες smartphone με μεγάλη οθόνη ή με υπερευρυγώνια κάμερα. Σε αυτό το κομμάτι δεν υπάρχει κάποια συμβουλή που μπορούμε να σου δώσουμε, θα πρέπει να επιλέξεις με βάση τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σου. Για κάθε smartphone, όμως, υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που «μετράνε» και αν η συσκευή που επιλέξεις τα διαθέτει θα σου προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης.

Τα χαρακτηριστικά από τα οποία θα επωφεληθεί κάθε χρήστης είναι η μνήμη RAM και η μπαταρία. Δεν έχει σημασία αν «λιώνεις» όλη μέρα στο mobile gaming, αν σερφάρεις ασταμάτητα από το κινητό, ή αν λατρεύεις τις smartphone φωτογραφήσεις, ό,τι κι αν κάνεις με το κινητό σου θέλεις να μην κολλάει και να μην τελειώνει γρήγορα η μπαταρία. Για τους λόγους αυτούς, το Black Friday κινητό που θα επιλέξεις πρέπει να έχει τουλάχιστον 4GB RAM (ιδανικά 6GB) και μπαταρία χωρητικότητας 4.000mAh και πάνω. Αν το νέο σου smartphone έχει αυτά τα δύο χαρακτηριστικά, τότε θα σου προσφέρει κάτι παραπάνω από ικανοποιητική απόδοση στην καθημερινότητά σου, όποια κι αν είναι αυτή.

Black Friday 2021 - iPhone έχουμε;
Η Apple κρατά πάντα μία πιο συντηρητική στάση σε ό,τι έχει να κάνει με ημέρες προσφορών σαν τη Black Friday. Αυτό δε σημαίνει πως απουσιάζει τελείως όμως. Κατά την επιλογή iPhone δεν ισχύουν οι ίδιοι «κανόνες» όπως και στα Android, καθώς η Apple ελέγχει πιο «στενά» το σύστημα από κάθε πλευρά, άρα μπορεί να προσφέρει κορυφαία απόδοση χωρίς να χρειάζεται πολύ RAM ή το ίδιο μεγάλη μπαταρία. Αν τα υποκειμενικά χαρακτηριστικά (κάμερα, οθόνη κ.α.) του iPhone που σε ενδιαφέρει σε καλύπτουν, τότε επίλεξε το άφοβα.


Επισκέψου ένα από τα καταστήματα Public και ζήσε την Black Friday 2021 που σου αξίζει.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top