Καταγράφηκαν δύο θάνατοι και 314 κρούσματα COVID-19 στα κατεχόμενα

Καταγράφηκαν δύο θάνατοι και 314 κρούσματα COVID-19 στα κατεχόμενα

Το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε τον θάνατο δύο ασθενών και 314 νέα κρούσματα COVID-19 κατά το τελευταίο 24ωρο στα κατεχόμενα ύστερα από τη διενέργεια 21,435 εργαστηριακών εξετάσεων.


Το ένα περιστατικό ήταν από το εξωτερικό, 58 επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 225 λοιμώξεις στην κοινότητα.

Από αυτές, 91 καταγράφηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 88 στην Κερύνεια, 45 στην Αμμόχωστο, 14 στο Τρίκωμο, 10 στη Μόρφου και 7 στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων από κορωνοϊό στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 98 και των κρουσμάτων στις 26,900.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE