ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ.Μετεωρολογίας: Τρελάθηκε ο καιρός - Χτυπα 27αρια η θερμοκρασία με συννεφιασμένη μέρα

Τμ.Μετεωρολογίας: Τρελάθηκε ο καιρός - Χτυπα 27αρια η θερμοκρασία με συννεφιασμένη μέρα

Η σχετικά θερμή αέρια μάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί από το απόγευμα της Τρίτης. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, κυρίως στα μεσαία στρώματα, η οποία αναμένεται να υποχωρήσει από το απόγευμα της Τρίτης.


Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα βορειοδυτικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Αργότερα τοπικά θα καταστούν νότιοι ως νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, από ψηλές νεφώσεις. Τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, στο εσωτερικό και σε ανατολικές παράλιες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη, νωρίς το πρωί θα παρατηρείται τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, στο εσωτερικό και σε ανατολικές παράλιες περιοχές που σύντομα θα διαλυθούν, ενώ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, κυρίως από ψηλές νεφώσεις. Το βράδυ της Δευτέρας αναμένονται και πάλι τοπικά φαινόμενα αραιής ομίχλης ή ομίχλης και χαμηλής νέφωσης, στο εσωτερικό και σε ανατολικές παράλιες περιοχές, ενώ το βράδυ της Τρίτης αναμένονται σταδιακά τοπικές βροχές, στο δυτικό μισό του νησιού. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα πνέουν τοπικά πολύ ισχυροί δυτικοί άνεμοι. Από αργά το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή τη Δευτέρα, ενώ την Τρίτη θα σημειώσει μικρή πτώση, παραμένοντας ωστόσο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τετάρτη αναμένεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, για να κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top