ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τον ξυλοφόρτωσαν οι Αστυνομικοί κατήγγειλε ο 32χρονος Σύρος – «Τα άκουσαν όλα» οι ανακριτές για την εξαφάνιση των γυναικών

Τον ξυλοφόρτωσαν οι Αστυνομικοί κατήγγειλε ο 32χρονος Σύρος – «Τα άκουσαν όλα» οι ανακριτές για την εξαφάνιση των γυναικών

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση εξαφάνισης της Alraeesi Khaiat, ηλικίας 43 ετών και της Mariia Gazibagandova, ηλικίας 33 ετών, των οποίων χάθηκαν τα ίχνη τους από τις 17 Νοεμβρίου.

Σήμερα Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, ο 32χρονος Σύρος που τελεί υπό κράτηση ως ο βασικός ύποπτος οδηγήθηκε εκ νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, όπου διατάχθηκε η ανανέωση προσωποκράτησης του για άλλες οκτώ ημέρες.

Τα όσα αναφέρθηκαν στο Δικαστήριο

Κατά τη Δικαστική διαδικασία, η συνήγορος υπεράσπισης του 32χρονου, ανέφερε ότι αστυνομικοί χτύπησαν τον ύποπτο καταγγέλλοντας κακοποίηση του, ενώ ζήτησε όπως μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Από πλευράς του ο ανακριτής της υπόθεσης ανέφερε τα μέχρι στιγμής γεγονότα και όσα έχουν αποκαλύψει τα τεκμήρια που εντοπίστηκαν από την εξοχική κατοικία στον Κάτω Αμίαντο και στην κατοχή του 32χρονου, ζητώντας την ανανέωση της προσωποκράτησης του, κάτι που εγκρίθηκε από τον Δικαστή.

Φάσκει και αντιφάσκει ο 32χρονος

Η όλη στάση του ύποπτου και τα όσα έχει αναφέρει στους ανακριτές ενισχύουν περισσότερο τις υποψίες ότι αυτός είναι το άτομο που γνωρίζει που βρίσκονται οι δύο γυναίκες, καθώς οι ισχυρισμοί του αλλάζουν συνεχώς παρουσιάζοντας διαφορετικά σενάρια για το τι έχει συμβεί.

Σε νέα ανάκριση του άλλαξε τα όσα είχε αρχικά αναφέρει, εμπλέκοντας εκ νέου τον 23χρονο που καταζητείται για την υπόθεση. Συγκεκριμένα όπως ισχυρίζεται κατά τη διάρκεια της μεταφοράς των δύο γυναικών πίσω στο σπίτι τους δέχθηκε επίθεση, όπου άγνωστοι ανέκοψαν την πορεία του οχήματος του και άρπαξαν τις δύο γυναίκες και έφυγαν. Όπως είπε το όχημα που άρπαξε τις γυναίκες το οδηγούσε ο 23χρονος Omran Hamadai, επίσης από την Συρία. Υπενθυμίζουμε ότι ο Omran ήταν ήδη καταζητούμενο πρόσωπο από το ΤΑΕ Λεμεσού για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών.

Συναντήθηκαν για να κάνουν έρωτα και μετά εξαφανίστηκαν

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, οι δύο γυναίκες φαίνεται να γνώρισαν τον 32χρονο Σύρο, όπου ο ίδιος τις προσέγγισε για να συναντηθούν έναντι αμοιβής. Ο ίδιος τις παρέλαβε από το διαμέρισμα τους στη Λάρνακα και τις μετέφερε σε εξοχική απομονωμένη κατοικία στο δάσος του Κάτω Αμίαντου. Στην εν λόγω κατοικία τα τρία πρόσωπα διέμειναν για τρεις ημέρες, κάτι που διαφαίνεται και σε επίμαχο βίντεο μέσα από την οικία, το οποίο τράβηξε και δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της η μία εκ των δύο γυναικών.

Διαψεύδουν τον ύποπτο τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα

Για άλλη μια φορά τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα έρχονται να δώσουν φως στην υπόθεση καθώς οι ισχυρισμοί του 32χρονου καταρρίπτονται από το σήμα που εξέπεμπε το κινητό του τηλέφωνο.

Συγκεκριμένα την ημερομηνία και ώρα που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι μετέφερε τις δύο γυναίκες πίσω στο σπίτι τους διαπιστώθηκε ότι αυτό δεν έγινε ποτέ από το σήμα του κινητού του τηλεφώνου.

Επεκτείνονται οι έρευνες

Οι έρευνες των μελών της Αστυνομίας επεκτείνονται καθώς διενήργησαν έρευνες σε σκάφος και επτά οχήματα που ανήκουν στον ύποπτο καθώς και σε σημεία που ο ίδιος φαίνεται να μετέβη όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Με την ανανέωση της προσωποκράτησης του 32χρονου αναμένεται πως θα προχωρήσουν σε εκ νέου ανάκριση του, ενώ δεν αποκλείεται να κληθούν και άλλα πρόσωπα για να καταθέσουν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top