Πληροφορίες για τον άνδρα που «έσβησε» στο Νοσοκομείο Λευκωσίας– Απεβίωσε με την τελική αιτία θανάτου τον κορωνοϊό

Πληροφορίες για τον άνδρα που «έσβησε» στο Νοσοκομείο Λευκωσίας–  Απεβίωσε με την τελική αιτία θανάτου τον κορωνοϊό

Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή 03 Δεκεμβρίου, 594 (ποσοστό θετικότητας: 0.67%) νέα κρούσματα και ένα θάνατο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το ένα άτομο που απεβίωσε με την τελική αιτία θανάτου να αποδίδεται στη νόσο COVID-19, αφορά σε:

- Άντρα, ηλικίας 75 ετών, που κατέληξε στις 2 Δεκεμβρίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Συνεπώς, ο συνολικός αριθμός των θανάτων με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 ανέρχεται σε 599, εκ των οποίων:

- 385 άντρες (64.3%), και
- 214 γυναίκες (35.7%).

Ο μέσος όρος ηλικίας των θανόντων από την ασθένεια είναι τα 75.8 έτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE