ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σκότωσε τις δύο γυναίκες και μετά τις έθαψε στην αυλή του σπιτιού - Στη σκηνή του εγκλήματος Αρχηγός και ιατροδικαστές

Σκότωσε τις δύο γυναίκες και μετά τις έθαψε στην αυλή του σπιτιού - Στη σκηνή του εγκλήματος Αρχηγός και ιατροδικαστές

Εντοπίστηκαν θαμμένες στην αυλή της εξοχικής κατοικίας στον Κάτω Αμίαντο, οι σοροί των δύο γυναικών στην υπόθεση εξαφάνισης της Mariia Gazibagandova 33 ετών από τη Δημοκρατία του Νταγκεστάν και της Khaiat Alraeesi 43 ετών από τη Συρία.

 
Σύμφωνα με το Γραφείο Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας «κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης εξαφάνισης των δυο γυναικών, προέκυψαν νέα δεδομένα, αφού σήμερα μετά τα μεσάνυκτα ο 32χρονος ύποπτος από τη Συρία, υπέδειξε στους ανακριτές της υπόθεσης το σημείο όπου βρίσκονταν θαμμένες στην αυλή της οικίας στον Κάτω Αμίαντο».
 
Στην σκηνή «μετέβησαν αμέσως άνδρες της Αστυνομίας οι οποίοι αφού απέκλεισαν την σκηνή άρχισαν έρευνες και φαίνεται να έχουν εντοπιστεί οι σοροί των δύο γυναικών, ενώ γίνονται προσπάθειες για εκταφή των δύο σορών».

Στη σκηνή μετέβησαν λίγο πριν τις εννέα το πρωί οι Ιατροδικαστές Αγγελικής Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ενώ στο σημείο μετέβη επίσης ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων της Αστυνομίας ενώ αναμένεται να μεταβεί και ο ίδιος ο Αρχηγός της Δύναμης.
 
Εν τω μεταξύ συνελήφθη γύρω στις 7 το βράδυ του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου, από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού ο 23χρονος που καταζητείτο από την Αστυνομία σχετικά με την εξαφάνιση των δύο γυναικών.
 
Συγκεκριμένα «μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, μετά από σχετική πληροφορία, εντόπισαν τον ύποπτο να διακινείται με αυτοκίνητο σε περιοχή της Λεμεσού, και αφού τον ανέκοψαν προχώρησαν στη σύλληψή του, με δικαστικό ένταλμα. Το όχημα οδηγούσε δεύτερος άντρας, ηλικίας 45 ετών, ο οποίος επίσης συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας, για το αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη αδικήματος».
 
Ο νεαρός ήταν προγραμματισμένο να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ωστόσο, σύμφωνα με το Γραφείο Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, μετά τον εντοπισμό των σορών των δύο γυναικών ο 23χρονος αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος και να συλληφθεί εκ νέου για άλλα αδικήματα που σχετίζονται με την υπόθεση.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top