Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Η κόρης τους μεγάλωσε και παίζει πιάνο! (Βίντεο)

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Η κόρης τους μεγάλωσε και παίζει πιάνο! (Βίντεο)

Δες το βίντεο με τη μικρή να παίζει Χριστουγεννιάτικα τραγούδια

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι χωρίς καμιά αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, την Ελένη.

Η όμορφη σχεδιάστρια μόδας και ο δημοφιλής τραγουδιστής έχουν αφοσιωθεί πλήρως στο μεγάλωμα της κόρης τους, ενώ φροντίζουν να περνούν μαζί της αρκετό χρόνο.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE