«Κάποιοι λένε μήπως να περιμένουμε να εμβολιαστούμε λόγω Όμικρον; Με τα δεδομένα που έχουμε κινδυνεύουμε τώρα»

«Κάποιοι λένε μήπως να περιμένουμε να εμβολιαστούμε λόγω Όμικρον; Με τα δεδομένα που έχουμε κινδυνεύουμε τώρα»

Τη δική του άποψη για τη μετάλλαξη «Όμικρον» και τον εμβολιασμό, παρέθεσε ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κύπρου, Δρ. Νικόλας Διέτης.

Μέσω μιας σύντομης ανάλυσης στο Twitter, εξήγησε γιατί οι πολίτες δεν πρέπει να περιμένουν λόγω της νέας μετάλλαξης να εμβολιαστούν.

«Υπάρχουν πολίτες που λένε θέλουν να εμβολιαστούν, για πρώτη φορά, "αλλά μήπως να περιμένουμε λόγω Όμικρον";

👉 Όχι! Μια τεκμηριωμένη απόφαση προστασίας της υγείας μας βασίζεται στο ρίσκο που έχουμε ΤΩΡΑ, με δεδομένα που ξέρουμε ΤΩΡΑ. Και ΤΩΡΑ κινδυνεύουμε απ' την Δ, όχι απ' την Ο», αναφέρει στην ανάρτησή του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE