«Κάποιοι λένε μήπως να περιμένουμε να εμβολιαστούμε λόγω Όμικρον; Με τα δεδομένα που έχουμε κινδυνεύουμε τώρα»

«Κάποιοι λένε μήπως να περιμένουμε να εμβολιαστούμε λόγω Όμικρον; Με τα δεδομένα που έχουμε κινδυνεύουμε τώρα»

Τη δική του άποψη για τη μετάλλαξη «Όμικρον» και τον εμβολιασμό, παρέθεσε ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κύπρου, Δρ. Νικόλας Διέτης.

Μέσω μιας σύντομης ανάλυσης στο Twitter, εξήγησε γιατί οι πολίτες δεν πρέπει να περιμένουν λόγω της νέας μετάλλαξης να εμβολιαστούν.

«Υπάρχουν πολίτες που λένε θέλουν να εμβολιαστούν, για πρώτη φορά, "αλλά μήπως να περιμένουμε λόγω Όμικρον";

👉 Όχι! Μια τεκμηριωμένη απόφαση προστασίας της υγείας μας βασίζεται στο ρίσκο που έχουμε ΤΩΡΑ, με δεδομένα που ξέρουμε ΤΩΡΑ. Και ΤΩΡΑ κινδυνεύουμε απ' την Δ, όχι απ' την Ο», αναφέρει στην ανάρτησή του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.