Ασθενής στη Ρωσία μαχαίρωσε οδοντίατρο επειδή δεν έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα

Ασθενής στη Ρωσία μαχαίρωσε οδοντίατρο επειδή δεν έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα

Ένας άνδρας ηλικίας 59 ετών μαχαίρωσε τον οδοντίατρο στον οποίο πήγαινε, σε οδοντιατρική κλινική σε συνοικία στο βόρειο τμήμα της Μόσχας, επειδή δεν έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της θεραπείας, μεταδίδει το πρακτορείο TASS επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.

«Ο άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιατρό και τον τραυμάτισε. Το τραύμα είναι σοβαρό», δήλωσε πηγή της αστυνομίας, προσθέτοντας ότι την αστυνομία κάλεσαν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.


Η κατάσταση του οδοντιάτρου είναι κρίσιμη καθώς το τραύμα που του προκλήθηκε είναι σοβαρό.

Οι λόγοι που ώθησαν τον δράστη στην πράξη αυτή διερευνώνται. «Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας δεν ήταν ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της θεραπείας και μαχαίρωσε τον οδοντίατρο» δήλωσε η πηγή. Ο δράστης, ηλικίας 59 ετών και κάτοικος της Μόσχας, συνελήφθη, ανακοίνωσε η αστυνομία. Την υπόθεση έχουν αναλάβει οι τοπικές ανακριτικές αρχές.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE