Ασθενής στη Ρωσία μαχαίρωσε οδοντίατρο επειδή δεν έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα

Ασθενής στη Ρωσία μαχαίρωσε οδοντίατρο επειδή δεν έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα

Ένας άνδρας ηλικίας 59 ετών μαχαίρωσε τον οδοντίατρο στον οποίο πήγαινε, σε οδοντιατρική κλινική σε συνοικία στο βόρειο τμήμα της Μόσχας, επειδή δεν έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της θεραπείας, μεταδίδει το πρακτορείο TASS επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.

«Ο άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιατρό και τον τραυμάτισε. Το τραύμα είναι σοβαρό», δήλωσε πηγή της αστυνομίας, προσθέτοντας ότι την αστυνομία κάλεσαν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.


Η κατάσταση του οδοντιάτρου είναι κρίσιμη καθώς το τραύμα που του προκλήθηκε είναι σοβαρό.

Οι λόγοι που ώθησαν τον δράστη στην πράξη αυτή διερευνώνται. «Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας δεν ήταν ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της θεραπείας και μαχαίρωσε τον οδοντίατρο» δήλωσε η πηγή. Ο δράστης, ηλικίας 59 ετών και κάτοικος της Μόσχας, συνελήφθη, ανακοίνωσε η αστυνομία. Την υπόθεση έχουν αναλάβει οι τοπικές ανακριτικές αρχές.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Ο τέως Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ και επι σειρά ετών σημαντικό στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Παπαδάκης, αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη του με την ηγεσία του κόμματος. Αναφέρεται στο περιστατικό που, όπως τονίζει, αποτέλεσε το «οριστικό τέλος» της σχέσης του με την ΕΔΕΚ. Παρά την ένταση και τον πόλεμο που –όπως περιγράφει– δέχθηκε από την τότε ηγεσία, υπό τον Μαρίνο Σιζόπουλο, δηλώνει ότι παραμένει ευγνώμων προς τη βάση του κόμματος, η οποία τον στήριξε σε δύο ευρωεκλογικές αναμετρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE