Παράταση στην αγωνία για τα μέτρα - Το απόγευμα οι ανακοινώσεις από Υπ. Υγείας

Παράταση στην αγωνία για τα μέτρα - Το απόγευμα οι ανακοινώσεις από Υπ. Υγείας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου με σκοπό τη λήψη νέων μέτρων για περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Υγείας, ο Υπουργός Μιχάλης Χατζηπαντέλας μετά το τέλος της συνεδρίας θα παραστεί στην κηδεία του Λουκή Παπαφιλίπου η οποία θα τελεστεί στις 12:00 το μεσημέρι γι' αυτό και οι αποφάσεις για τα νέα μέτρα θα ανακοινωθούν αργότερα.

Συγκεκριμένα, η αγωνία των πολιτών για τα μέτρα που θα καθορίσουν τις γιορτές και όχι μόνο, θα πάρει παράταση μέχρι τις 16:00 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.