Παράταση στην αγωνία για τα μέτρα - Το απόγευμα οι ανακοινώσεις από Υπ. Υγείας

Παράταση στην αγωνία για τα μέτρα - Το απόγευμα οι ανακοινώσεις από Υπ. Υγείας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου με σκοπό τη λήψη νέων μέτρων για περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Υγείας, ο Υπουργός Μιχάλης Χατζηπαντέλας μετά το τέλος της συνεδρίας θα παραστεί στην κηδεία του Λουκή Παπαφιλίπου η οποία θα τελεστεί στις 12:00 το μεσημέρι γι' αυτό και οι αποφάσεις για τα νέα μέτρα θα ανακοινωθούν αργότερα.

Συγκεκριμένα, η αγωνία των πολιτών για τα μέτρα που θα καθορίσουν τις γιορτές και όχι μόνο, θα πάρει παράταση μέχρι τις 16:00 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέλυσε τις προτεραιότητες της Προεδρίας ΕΕ στο ΕΛΚ - «Πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του Νέου Συμφώνου για τη Μεσόγειο»

ΠτΔ: Ανέλυσε τις προτεραιότητες της Προεδρίας ΕΕ στο ΕΛΚ - «Πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του Νέου Συμφώνου για τη Μεσόγειο»

Tις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, υπό το φως των περιφερειακών και διεθνών εξελίξεων, ανέλυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στη διάρκεια ομιλίας του στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), στο Ζάγκρεμπ, της Κροατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE