Εισήλθε στον κυπριακό βυθό το τρυπάνι γεώτρησης - Δείτε βίντεο

Εισήλθε στον κυπριακό βυθό το τρυπάνι γεώτρησης - Δείτε βίντεο

Στην επανέναρξη των γεωτρήσεων στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) και συγκεκριμένα στο τεμάχιο 10, αναφέρεται με ανάρτησή της στο twitter η Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Νατάσα Πηλείδου.


«Με τη γεώτρηση αξιολόγησης Glaucus_2 επαναρχίζει το γεωτρητικό πρόγραμμα σε ΑΟΖ Κυπριακής Δημοκρατίας. Μαζί με τους αδειούχους μας εργαστήκαμε για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των δραστηριοτήτων τους εν μέσω πανδημίας», αναφέρει η Υπουργός στην ανάρτησή της.

Η ανάρτησή συνοδεύεται από βίντεο από την έναρξη της επιβεβαιωτικής γεώτρησης, για το οποίο η Υπουργός ευχαριστεί τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο Τεμάχιο 10 ExxonMobil και Qatar Energy.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE