LIFESTYLE

Βίκυ Καγιά: «Δεν θα επιστρέψω στο GNTM» - Όσα είπε για το DWTS - ΒΙΝΤΕΟ

Βίκυ Καγιά: «Δεν θα επιστρέψω στο GNTM» - Όσα είπε για το DWTS - ΒΙΝΤΕΟ

Στη «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου η Βίκυ Καγιά και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το GNTM και το «Dancing with the Stars».

Για το υποτιμητικό σχόλιο του Άγγελου Μπράτη για τις γυναίκες που ψωνίζουν από καλάθια, η λαμπερή παρουσιάστρια υποστήριξε: «Έλα μωρέ ο Άγγελος. Κοίταξε να δεις, είναι ένας άνθρωπος με πολύ ιδιαίτερο χιούμορ, καυστικό. Επειδή τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, έχει ένα χιούμορ, το οποίο δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος που δεν είναι μέσα στον χώρο της μόδας. Είναι μία λογική και μια ορολογία που χρησιμοποιούμε μέσα στη δουλειά για να γελάμε κιόλας μεταξύ μας. Απλά ίσως ο κόσμος ο κανονικός, ο κόσμος που δεν ξέρει αυτή τη λογική να μη ξέρει τι θέλει να πει. Αλλά νομίζω πλάκα έκανε. Επειδή ξέρω το χιούμορ του και λέμε τέτοια περίεργα, νομίζω έκανε πλάκα».

Ακόμη, σημειώσε για τη σύγκριση που γίνεται μεταξύ εκείνης και της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου: «Είναι άδικο να συγκρίνουν εμένα με την Ισμήνη. Πήγε στο GNTM να κάνει τη δουλειά της, όχι να γεμίσει τη δική μου θέση. Το παρακολουθούσα μόνο όταν είχα χρόνο».

«Για να βγάλω κάτι από τη ζωή μου, ό,τι κι αν είναι αυτό -άνθρωπος, κατάσταση, εκπομπή, επαγγελματική πορεία, επαγγελματικός δρόμος- δυσκολεύομαι πολύ. Έχω και την κολίτιδα, πρήζομαι, ξεπρήζομαι. Πονάει η κοιλιά μου, πονάει η πλάτη μου, έχω ψυχοσωματικά. Άπαξ το βγάλω από μέσα μου, δεν με ξαναβλέπεις. Ήταν τρία χρόνια χωρίς διακοπές, συν τα δύο προηγούμενα με το "Shopping Star", που πάλι δεν είχα κάνει διακοπές. Πέντε χρόνια με τέσσερις μέρες διακοπές τον Αύγουστο, με δύο μωρά, δύο εν δυνάμει παιδιά και σύζυγος. Δεν γινόταν άλλο. Έπεσε η πρόταση από το κανάλι ότι υπάρχει και αυτή η επιλογή και σιγά-σιγά πήγαμε προς τα εκεί» εξομολογήθηκε για την απόφασή της να αποχωρήσει από το «Greece's Next Top Model», στο οποίο δεν σκοπεύει να επιστρέψει.

Όσο για τον Γιώργο Καράβα, ανέφερε πως ήταν καταπληκτικός στην παρουσίαση του τελικού του GNTM 4.

Η Βίκυ Καγιά δεν θα μπορούσε να μην κάνει λόγο για το φετινό «Dancing With The Stars», το οποίο παρουσιάζει με τον Λάμπρο Φισφή. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι την Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα χορέψει και εκείνη στο φαντασμαγορικό σόου. «Χαίρομαι πάρα πολύ στο DWTS. Σκέφτομαι να ξεκινήσω και εγώ χορό. Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα χορέψω και εγώ με τον Jason» υπογράμμισε.

«Όλα μας απασχολούν και πρέπει να μας απασχολούν. Δεν αφήνω τα νούμερα να με καταβάλλουν, γιατί είναι μία συνθήκη ο χορός που δεν περνάει από εμένα. Είναι αποφάσεις που παίρνουν άλλοι και για εμένα και για την εκπομπή. Πέρα από το να κάνω πολύ σωστά τη δουλειά μου και να μπαίνω στο πλατό σαν να κάνει 50% τηλεθέαση, να περνάμε ωραία, δεν μπορείς να κάνεις κάτι για τα νούμερα της τηλεθέασης. Δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν αξίζει το project. Δεν σημαίνει ότι δεν περνάμε καλά. Υπάρχει μία διάθεση για δεύτερη σεζόν» δήλωσε, τέλος.

Δείτε τα βίντεο:

 

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top