ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέα εκτόξευση στα κρούσματα της Δευτέρας (03/01) - Πάνω από 5000 – Δύο νέοι θάνατοι

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέα εκτόξευση στα κρούσματα της Δευτέρας (03/01) - Πάνω από 5000 – Δύο νέοι θάνατοι

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 3 Ιανουαρίου 2022:

2 άτομα απεβίωσαν από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 641.

201 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 75 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 1% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

16 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 164,358 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

5,024 (ποσοστό θετικότητας: 3,06%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 177,721.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Moody’s: «Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα… Να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε»

ΠτΔ για Moody’s: «Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα… Να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε»

Ως μία ουσιαστική εξέλιξη με σαφή πολιτική και οικονομική σημασία για τη χώρα μας χαρακτήρισε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης την επιβεβαίωση της Πιστοληπτικής Ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας και Διατήρηση της Προοπτικής της, από το Διεθνή Οίκο Αξιολόγησης «Moody’s».

BEST OF TOTHEMAONLINE