Διενεργήθηκαν οι νεκροτομές των δυο νεαρών που «έσβησαν» ανήμερα των Φώτων στη Λακατάμια

Διενεργήθηκαν οι νεκροτομές των δυο νεαρών που «έσβησαν» ανήμερα των Φώτων στη Λακατάμια

Στάλθηκαν δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις με σκοπό να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 20χρονου και 25χρονου από το Καμερούν, οι οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο χθες Τετάρτη 06 Ιανουαρίου, ανήμερα των Φώτων, στη Λακατάμια.

Τις νενομισμένες νεκροτομές στις σορούς των δύο διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Πέμπτη 6 Ιανουαρίου, μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε με θύματα δύο αλλοδαπούς από το Καμερούν και τρίτο άνδρα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, ο οποίος μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Οι τρείς τους εντοπίστηκαν σε οικία στην Λακατάμια με τα μέλη της Αστυνομίας να σπεύδουν αμέσως στο σημείο. Από τις έρευνες έχει διαφανεί ότι οι τρεις αλλοδαποί στην προσπάθεια τους να ζεσταθούν άναψαν φουκού με κάρβουνα εντός της οικίας, με αποτέλεσμα να υποστούν ασφυξία από τις αναθυμιάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σάλος στον ΔΗΣΥ μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό βουλευτή – Σήμερα στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Σάλος στον ΔΗΣΥ μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό βουλευτή – Σήμερα στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση καταγγελίας γυναίκας σε βάρος βουλευτή του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό για κατ’ ισχυρισμό ξυλοδαρμό, με την Αστυνομία να προχωρεί σήμερα στη διαβίβαση του φακέλου στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE