ΠΑΡΑ-THEMA

Έδωσε εξετάσεις μόνη της - Χωρίς safepass μαθήτρια σε Λύκειο στη Λευκωσία

Έδωσε εξετάσεις μόνη της - Χωρίς safepass μαθήτρια σε Λύκειο στη Λευκωσία

Μαθήτρια πήγε να δώσει εξετάσεις χωρίς safepass, σήμερα Παρασκευή 14 Ιανουαρίου, πρώτη μέρα για τις εξετάσεις τετραμήνων στη Μέση Εκπαίδευση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο πλαίσιο της μεσημβρινής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι», μαθήτρια σε Λύκειο στη Λευκωσία δεν είχε πάρει μαζί της το safepass.

Αρχικά την έστειλαν να πάει να υποβληθεί σε rapid τεστ, ωστόσο έγινε διευθέτηση και μπήκε σε μια ξεχωριστή αίθουσα για να δώσει τις εξετάσεις της κανονικά.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, από τις αίθουσες ωστόσο υπάρχουν μεγάλες απουσίες μαθητών καθώς είτε είναι θετικά κρούσματα κορωνοϊού είτε επαφές θετικών ατόμων.

Έναρξη κάνουν σήμερα οι μαθητές Β’ και Γ’ Λυκείου και Τεχνικών Σχολών, όπου θα παρακαθίσουν στο πρώτο τους μάθημα για τις εξετάσεις του Ά τετράμηνου, ενώ οι μαθητές της Α’ Λυκείου τη Δευτέρα θα παρακαθίσουν τις εξετάσεις τους με το μάθημα των Νέων Ελληνικών.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα:

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top