Κέντρα Αναψυχής: Αναμένουν χαλαρώσεις το τέλος του Γενάρη – Θέλουν είσοδο ξανά σε ανεμβολίαστους

Κέντρα Αναψυχής: Αναμένουν χαλαρώσεις το τέλος του Γενάρη – Θέλουν είσοδο ξανά σε ανεμβολίαστους

Ενώ ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. συνεχίζει να κάνει επαφές με κόμματα και αρχηγούς κομμάτων, παρουσιάζοντας την πραγματική εικόνα της Βιομηχανίας σήμερα και την τραγική κατάσταση που επικρατεί.

«Αναμέναμε σήμερα άρση έστω κάποιων περιοριστικών μέτρων», αναφέρεται σε ανακοίνωσή του.

Οι χώρες, η μια μετά την άλλη, επανέρχονται στην κανονικότητα και δυστυχώς η δική μας χώρα για άλλη μια φορά στρέφει το βλέμμα της αλλού και αφήνει τη Βιομηχανία των Κέντρων Αναψυχής να χαροπαλεύει με ένα ντε φάκτο κλείσιμο και αρνούμενη μέχρι στιγμής να ανταποκριθεί στη μέγιστη της υποχρέωση να στηρίξει όποιες επιχειρήσεις αποδεδειγμένα έχουν πληγεί από τα πρόσθετα περιοριστικά μέτρα.

Θα αναμένουμε ότι με τη λήξη των μέτρων αυτών στις 31.01.2021 ότι αυτά δε θα ανανεωθούν και θα επιτραπεί και η είσοδος στους μη εμβολιασμένους εφόσον προσκομίζουν αρνητικά αποτελέσματα εξέτασης. Ας γνωρίζουν οι πολίτες και το μέγιστο παραλογισμό που απαγορεύει ακόμα σε κάποιον να σταθεί μπροστά στο τραπέζι του!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.