Κέντρα Αναψυχής: Αναμένουν χαλαρώσεις το τέλος του Γενάρη – Θέλουν είσοδο ξανά σε ανεμβολίαστους

Κέντρα Αναψυχής: Αναμένουν χαλαρώσεις το τέλος του Γενάρη – Θέλουν είσοδο ξανά σε ανεμβολίαστους

Ενώ ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. συνεχίζει να κάνει επαφές με κόμματα και αρχηγούς κομμάτων, παρουσιάζοντας την πραγματική εικόνα της Βιομηχανίας σήμερα και την τραγική κατάσταση που επικρατεί.

«Αναμέναμε σήμερα άρση έστω κάποιων περιοριστικών μέτρων», αναφέρεται σε ανακοίνωσή του.

Οι χώρες, η μια μετά την άλλη, επανέρχονται στην κανονικότητα και δυστυχώς η δική μας χώρα για άλλη μια φορά στρέφει το βλέμμα της αλλού και αφήνει τη Βιομηχανία των Κέντρων Αναψυχής να χαροπαλεύει με ένα ντε φάκτο κλείσιμο και αρνούμενη μέχρι στιγμής να ανταποκριθεί στη μέγιστη της υποχρέωση να στηρίξει όποιες επιχειρήσεις αποδεδειγμένα έχουν πληγεί από τα πρόσθετα περιοριστικά μέτρα.

Θα αναμένουμε ότι με τη λήξη των μέτρων αυτών στις 31.01.2021 ότι αυτά δε θα ανανεωθούν και θα επιτραπεί και η είσοδος στους μη εμβολιασμένους εφόσον προσκομίζουν αρνητικά αποτελέσματα εξέτασης. Ας γνωρίζουν οι πολίτες και το μέγιστο παραλογισμό που απαγορεύει ακόμα σε κάποιον να σταθεί μπροστά στο τραπέζι του!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE