ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο αριθμός των κρουσμάτων σήμερα 27/1 - Δεν καταγράφηκαν θάνατοι

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο αριθμός των κρουσμάτων σήμερα 27/1 - Δεν καταγράφηκαν θάνατοι

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 27 Ιανουαρίου 2022:

- Δεν καταγράφηκαν θάνατοι ασθενών με τελική αιτία θανάτου την COVID-19, και συνεπώς ο συνολικός αριθμός θανάτων παραμένει 724.

- 226 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 76 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 77,44% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

- 17 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

- Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 106,890 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

- 2,536 (ποσοστό θετικότητας: 2,37%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 246,354.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Τους Προέδρους των Κοινοβουλίων μικρών κρατών της Ευρώπης, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για την 18η Διάσκεψή τους, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE