ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καίρια η συμβολή των αστυνομικών με ποδήλατο – 97 εξώδικες καταγγελίες σε ένα μήνα

Καίρια η συμβολή των αστυνομικών με ποδήλατο – 97 εξώδικες καταγγελίες σε ένα μήνα

Σε 97 εξώδικες καταγγελίες προχώρησαν τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου κατά τον Ιανουάριο 2022.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους, τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης κατά τον Ιανουάριο του 2022 προέβησαν σε 97 εξώδικες τροχαίες καταγγελίες.

Επιπρόσθετα, είπε ο κ. Ιωάννου, προσέφεραν σε 24 περιπτώσεις βοήθεια προς το κοινό και παρείχαν σε 31 περιπτώσεις βοήθεια σε άλλα τμήματα και υπηρεσίες της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου για διάφορες επιχειρήσεις.

Ακόμη διενήργησαν 75 ανακοπές και ελέγχους υπόπτων προσώπων και οχημάτων. Διενήργησαν ελέγχους σε χώρους στάθμευσης για πρόληψη σπασίματος γυαλιών και κακόβουλων ζημιών στο αυτοκίνητο. Διαμοίρασαν διαφωτιστικό υλικό για μέτρα πρόληψης κλοπών και διαρρήξεων, παρείχαν συμβουλές σε ιδιοκτήτες καταστημάτων και άλλων υποστατικών για μέτρα ασφάλειας της περιουσίας τους και των καταστημάτων τους.

Δόθηκαν συμβουλές σε τουρίστες και ντόπιους όπου ζητήθηκε. Προχώρησαν σε ελέγχους σε διάφορα εστιατόρια, καφετέριες, υπεραγορές, παραλίες και σε θρησκευτικούς χώρους, κατά πόσο τηρούν τον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο.

Αστυνόμευσαν την περιοχή Χλώρακας και τη Γεροσκήπου όπου ζητήθηκε, ενώ αστυνόμευσαν και διάφορες εκδηλώσεις και ποδοσφαιρικών αγώνων. Επίσης μετέφεραν κρατούμενους στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφο. Μέτρα τάξης και ασφάλειας παρείχαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, στο Επαρχιακό Γραφείο Ευημερίας Πάφου αλλά παρείχαν και φρουρά προστασίας μαρτύρων στην Χλώρακα .

Επίσης, προχώρησαν μαζί με άλλα τμήματα σε ελέγχους για παράνομους αλλοδαπούς στην Χλώρακα και σε άλλες περιοχές. Προχώρησαν σε ελέγχους στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου ενώ παρείχαν βοήθεια στα επί καθήκοντι μέλη για έρευνα των κρατουμένων στα κρατητήρια.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top